Fyllda pannkakor

Cannelons à la Reynière

20 tunna pannkakor, aprikos- eller annan marmelad, ägg, riftvet bröd, flottyr, glasyr.

Pannkakorna, som bör vara hvarken för tunna eller för hårda, bestrykas en i sänder med marmelad och hoprullas, ändarne afjemnas, och pannkakan avskäres på midten. Paneras med ägg och rifvet bröd, stekas i flottyr lindrigt ljusa, glaseras och serveras genast, ty de böra icke vekna. Chokolad- eller annan kräm kan användas istället för marmelad.

Anm. Då pannkakorna hoprullats, kunna de äfven nedläggas korsvis i ett djupt fat, och deröfver hälles en vispad set af 4 äggegulor, 12 tum grädde och två skedar socker. Fatet insättes i ugn, och när kakan höjt sig är den färdig. Serveras varm.


Warning: Illegal string offset 'echo' in /home/kokkonst/public_html/wp-content/themes/kok-hybrid/library/extensions/custom-field-series.php on line 82